Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Sälj ett hus i Moraira

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Sälj ett hus i Moraira

När det gäller att sälja ett hus i Moraira spelar flera faktorer in som vi inte skulle kunna hantera utan en professionell fastighetsmäklare: priset på huset, förhandlingsförmåga, annonsering, juridisk dokumentation, samtalshantering, besök ... Det bästa du kan göra för att befria dig från all denna stress och inte oroa dig för eventuella juridiska problem är att kontakta EN fastighetsmäklare eller snarare: rätt fastighetsmäklare.

Om du vill ha rätt med valet av fastighet är det viktigt att du gör lite efterforskningar och tar reda på aspekter som provisioner och avgifter, vilka tjänster som erbjuds, historik eller tidigare kunders åsikter. I Moraira, om det finns en fastighetsbyrå som är känd för sina låga provisioner och sin optimala förvaltning och effektiva försäljning, så är det TABAIRA REAL ESTATE, fastighetsmäklare som specialiserat sig på försäljning av fastigheter på Costa Blanca (Alicante), särskilt i Moraira, en plats som vi känner till perfekt : dess seder, traditioner, historia, klimat, aktiviteter, fritid, gastronomi, stränder, vikar och alla dess gömställen. Moraira är vårt hem.

Den spanska medelhavslivsstilen lockar ett stort antal familjer och pensionärer som vill njuta av en säsong av avkoppling. Vi är säkra på att ditt hem (lägenhet, villa, bungalow, takvåning, radhus ...) skulle kunna passa in i planerna hos många av de kunder som finns i vår databas och att de för närvarande outtröttligt letar efter en vacker fastighet på Costa Blanca med samma egenskaper som din. Vi är en bro mellan köpare och säljare.


Marknadsföringstekniker för att snabbt sälja ett hus i Moraira: upptäck dem med TABAIRA REAL ESTATE

Vi vet hur vi ska nå dina idealiska köpare. På TABAIRA REAL ESTATE använder vi de marknadsföringstekniker som fungerar bäst för att sälja ett hus i Moraira, ett kustområde med stor potential som lockar allt fler turister och utländska invånare.

Vi kombinerar de mest avancerade teknikerna för tillfället med traditionella tekniker för att nå de mest kvalificerade köparna , det vill säga: de som verkligen är intresserade av att köpa ett hus med samma egenskaper. Endast på detta sätt kan vi få dem som kontaktar er att göra det för att de verkligen är intresserade och inte för att slösa bort er tid.

Utställning på Internet ...

 • Populära fastighetsportaler , både på den spanska och utländska marknaden.
 • Sociala nätverk
 • Google-annonsering
 • Nyhetsbrev/nyhetsbrev online till vilket en databas med kunder som är intresserade av att förvärva en bostad på Costa Blanca är registrerad.
 • Marknadsföring på vår fastighetswebbplats på 7 språk , som varje månad får besök av tusentals köpare från Central- och Nordeuropa.
 • "Featured"-sektion för att erbjuda större synlighet för din bostad på webben.
 • Blogginlägg som berättar om fastigheten
 • Promotionutställning i ett stort nätverk av samarbetande byråer i området.

Exponering lokalt ...

 • Tidskriftspublikation
 • Broschyrer, flygblad ...
 • Kontorsutställare , belägen på en livlig gata i Moraira, bara 2 minuters promenad från hamnen.
 • Reklam på gatan

Vi kan dock studera andra marknadsföringstekniker som vi anser lämpliga och som verkligen fungerar . Att genomföra en bra försäljningsstrategi är avgörande för att sälja snabbt . Vi fokuserar en större insats på exponering på nätet, eftersom det är den kanal som är mest besökt av köparna. Numera börjar fastighetssökningarna på Google, portaler och specialiserade sidor inom fastighetssektorn. Det är där som ditt hus kommer att få större uppmärksamhet.


TABAIRA REAL ESTATE Fastighetsmäklare får en reducerad provision för att sälja ett hus i Moraira: Sant eller falskt?

SANT. Genom att sälja ett hus i Moraira med ett exklusivt kontrakt från TABAIRA REAL ESTATE får du den bästa avkastningen. Vi har reducerade provisioner, de mest konkurrenskraftiga i Costa Blanca Spanien-området och som kommer att vara av särskilt intresse för dig om ditt mål är att spara och sälja till bästa pris .

Vi är medvetna om att du förtjänar den största belöningen för ditt hem , där du har tillbringat de lyckligaste somrarna, där du har sett din familj växa och där du har byggt upp en vacker gemenskap av vänner och grannar. Ibland tvingar livsomständigheterna oss att fatta svåra beslut som att sälja ditt sommarhus eller kanske är det början på ett nytt och spännande skede: att sälja för att köpa en fastighet som bättre passar dina levnadsförhållanden. Kanske ett hus med ett extra rum och vacker utsikt över havet för att kunna distansarbeta på norra Costa Blanca, eller så behöver du ett mindre hus att dela med din partner och där dina barn, barnbarn och vänner kan besöka dig då och då.

Från samma pålitliga och ärliga källa kan du sälja din fastighet, spara och köpa ett annat hem där du kan byta plats och komplettera ditt liv . Allt detta kan du uppnå med hjälp av TABAIRA REAL ESTATE-teamet.


Lägg dig i händerna på vår fastighetsbyrå för att sälja ett hus i Moraira till bästa pris och genom en enkel process

Är du orolig för de avgifter som fastighetsmäklare kan ta ut av dig när du säljer ett hus i Moraira? Hos TABAIRA REAL ESTATE behöver du inte längre vara det. Genom exklusiva avtal erbjuder vi dig låga provisioner . Om du är intresserad av att dra nytta av denna ekonomiska fördel behöver du bara kontakta oss.

Det är lika enkelt som att fylla i formuläret som finns på vår hemsida om " SÄLJA EN fastighet i Spanien " och ge oss de viktigaste uppgifterna om fastigheten och dina kontaktuppgifter för att kunna kommunicera mer flytande med dig.

Fyll i formuläret här: https://tabairarealestate.com/se/sell-your-property/

Vi ger dig också vår e-postadress och våra telefonnummer om det skulle vara bekvämare för dig att kontakta oss via dessa kanaler:

 • E-post: info@tabairarealestate.com
 • Fast telefon: (+34) 965 74 41 79
 • Mobiltelefon: 626 573 610

Om du föredrar att ta en första kontakt personligen, prata med vår personal och se det arbete vi utför, tar vi gärna emot dig på vårt kontor i Moraira. Det kommer att vara mycket lätt för dig att hitta oss eftersom vi ligger i ett mycket centralt område, några meter från hamnen i Moraira . Vi finns särskilt på Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanien.© 2022 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×
ONLINE VIEWINGS