Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Villa's te koop in La Fustera Spanje

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Villa's te koop in La Fustera Spanje

Toename in de aankoop van huisvesting door buitenlanders in Spanje

Steeds meer buitenlanders kijken naar Spanje om onroerend goed te kopen vanwege het klimaat, de plaatsen, de manier van leven en de prijzen.

Het profiel van de huidige buitenlandse koper, volgens deskundigen, is dat van een solventkoper, met een grotere financiële opleiding en goed geadviseerd. Volgens hun nationaliteit, de Britse koper blijft meerderheid, hoewel de afstand aanzienlijk met andere nationaliteit Belgische, Zweeds, Noors en Frans wordt verminderd.

De grootste problemen die buitenlanders tegenkomen bij het kopen van woningen in Spanje zijn de taal. Hoewel sommige van hen Spaans kunnen begrijpen, is het moeilijk om alle nuances die in verband staan met de verkoop te begrijpen. Zo is de bemiddeling van makelaars of makelaars van hun eigen nationaliteit of die hun taal maar inwoners van het land spreken, een voordeel.

Dit type klanten hebben meestal een hogere koopkracht, en dus minder problemen bij het kiezen van het type huis dat zij willen.

De verblijfsvergunning verplicht de meerderheid van de buitenlandse burgers om het toeristenvisum elke 90 dagen te verlengen, waardoor de operaties moeilijk zijn. De wet op de Entrepreneurs is toegevoegd een maatregel die het mogelijk maakt om een verblijfsvergunning te krijgen als een onroerend goed voor meer dan 500.000 euro wordt verworven, maar niet in het geval van lagere uitgaven.

Belangrijkste stappen om rekening te houden bij het kopen van een huis als u een buitenland bent.

Belasting van de aankoop is precies hetzelfde als wanneer u een Spaanse huis gekocht, zodat je 10% BTW moeten betalen als de eerste hand, maar het percentage is afhankelijk van de gemeenschap waar de woning zich bevindt. Als zij niet ingezeten zijn, moeten zij na de aankoop de niet-inkomstenbelasting (IRNR) betalen. Alle overige belastingen zullen precies hetzelfde zijn.

Voor wat betreft de handtekening, moet een notaris in Spanje, maar als de koper de taal niet spreekt, kan de notaris vragen om te verschijnen op dat moment een beëdigde tolk om het begrip te verzekeren, en dat er geen twijfel of probleem zonder op te lossen.

Tabaira Vastgoed helpt u villa's te koop in La Fustera.

Tabaira Real Estate is uw makelaar dat een full service onroerend goed, indien u op zoek bent naar een huis in Spanje kopen of verkopen biedt. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van woningen in Moraira, Benissa, Jávea en Benitachell. Onze eigendomskatalogus bevat meer dan 900 woningen, waaronder land, villa's, appartementen, landhuizen of commerciele gebouwen in de Costa Blanca North.

Onze uitgebreide service omvat alle aspecten die verband houden met administratieve procedures en stappen van het verkoopproces. In het onwaarschijnlijke geval dat u niet kunt vinden wat u zoekt, kunt u contact met ons opnemen. Wij staan tot uw beschikking om het luxe huis te vinden dat past bij uw wensen en behoeften.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×