Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Villor till salu i La Fustera Spanien

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Villor till salu i La Fustera Spanien

Ökning av inköp av bostäder av utlänningar i Spanien

Fler och fler utlänningar tittar på Spanien för att köpa fastigheter på grund av sitt klimat, lokaliteter, livsform och priser.

Den nuvarande utländska köparens profil, enligt experter, är den som en lösningsmedelsköpare, med större ekonomisk utbildning och välinformerad. Enligt deras nationalitet fortsätter den brittiska köparen att vara majoritet, även om avståndet minskas betydligt med andra nationaliteter som belgare, svenskar, nordmän eller franska.

De största problemen som utlänningar möter när det gäller att köpa bostäder i Spanien är språket. Även om vissa av dem kan förstå spanska är det svårt att förstå alla nyanser som är kopplade till försäljningen. Således är förmedling av fastighetsmäklare eller fastighetsmäklare av egen nationalitet eller som talar sitt språk men invånare i landet en fördel.

Denna typ av kunder har vanligtvis högre köpkraft, och därför mindre problem när de väljer vilken typ av hem de vill ha.

Uppehållstillståndet förpliktar majoriteten av utländska medborgare att förnya turistvisum var 90: e dag, vilket gör verksamheten svår. I lagen om entreprenörer har lagts till en åtgärd som tillåter uppehållstillstånd om en fastighet förvärvas för mer än 500 000 euro, men inte i fall av lägre utgifter.

Viktiga steg att ta hänsyn till när du köper ett hem om du är utlänning.

Beskattningen av inköpet är exakt samma som om du köpte ett spanskt hem, så du måste betala 10% moms om det är första hand, och procentsatsen kommer att variera beroende på vilken gemenskap där huset ligger. Om de inte är bosatta, måste de efter inköpet betala inkomstskatt (Non Resident Income Tax). Alla andra skatter kommer att vara exakt samma.

När det gäller signaturen måste den vara på notarius publicus i Spanien, men om köparen inte talar språket kan notarie begära att en svärd tolk visas för tillfället för att säkerställa förståelse, och att det inte finns något tvivel eller problem utan lösa.

Tabaira Fastigheter hjälper dig hitta villor till salu i La Fustera.

Tabaira Real Estate är din pålitliga fastighetsmäklare som erbjuder dig en omfattande fastighetsservice när du vill köpa eller sälja ett hem i Spanien. Vi är specialiserade på att hitta bostäder i Moraira, Benissa, Jávea och Benitachell. Vår fastighetskatalog innehåller mer än 900 fastigheter, inklusive mark, villor, lägenheter, hus eller kommersiella lokaler i Costa Blanca North.

Vår omfattande service omfattar alla aspekter av administrativa förfaranden och steg i försäljningen. I det osannolika fallet att du inte kan hitta det du letar efter, vänligen kontakta oss. Vi kommer att vara till ditt förfogande för att hitta lyxhemmet som passar dina önskemål och behov.© 2020 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×