Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Fastigheter till salu i Cumbre del Sol

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Fastigheter till salu i Cumbre del Sol

Inköp och försäljning av hus i Spanien ökade med 16% i augusti 2017

De 41.282 bostäder som förvärvades nåddes, de bästa uppgifterna för en augusti månad sedan 2010.

Totalt 41.282 bostäder bytte händer under augusti månad, 16% mer än under samma period föregående år. För sju år i månaden med så lite aktivitet inte så kasta goda resultat vid försäljning av bostäder (43,610 sålda bostäder i augusti 2010), enligt National Statistics Institute (INE).

Börja avsevärt öka köpet av nya bostäder.

Motorn för återhämtningen inom fastighetsbranschen återvände till den begagnade bostadsmarknaden, som utgjorde 82% av transaktionerna (33 886 enheter). Även om statistiken börjar spegla den blygda återkomsten till byggnadens verksamhet. Antalet verksamheter på nya bostäder ökade således med 21,3% och användes ökade med 14,9% jämfört med augusti 2016.

Reaktivering av fastighetsmarknaden har medfört en ökning av köpet på planen och aktivitetspromotorn, vilket kommer att minska bristen på nytt bostadsutbud.

Valencias gemenskapen, en av de regioner där försäljningen ökade mest.

Även om året ökar registrerades i alla samhällen, den mest aktiva var Castilla-La Mancha (+ 37,9%), Valencia (+ 32,5%) och Galicien (+ 23%), medan Navarra (1 , 9%) och Baskien (+ 4%) registrerade de lägsta priserna.

Tabaira Fastigheter, fastighet till salu i Cumbres del Sol, Benitachell.

Tabaira Real Estate är en fastighetsmäklare i Moraira. Om du är intresserad av att köpa fastigheter i Costa Blanca Nord, lita på oss. Vi hjälper gärna till att hitta din dröms egendom nära havet. Våra stugor ligger i otroliga platser som Moraira, Benissa, Teulada eller Benitachell.

Vi uppmanar dig att ta en titt på vår lista över hem om du letar efter den idealiska egenskapen för att njuta av solen och Medelhavet. Du hittar enkelt den som passar dina behov. Kontakta oss idag.

Cumbre del Sol, Benitachell

Cumbre del Sol (Sun Summit) är en urbanisering vid kusten i bergen för staden Benitachell. En bostadsområde med en storlek på cirka 500 hektar när du hittar villor, lägenheter och bungalows till salu.

Det finns bara två vägar för att komma till Cumbre del Sol som kör över berget antingen från den norra ingången från staden Benitachell eller den södra ingången från Moraira.

Fastighetspriserna i Cumbre del Sol är billigare än dess närliggande städer Moraira och Javea, vilket är en idealisk plats att köpa fastigheter i norra Costa Blanca.

Cumbre del Sol har en klippkust på 3,5 km med sydöstlig exponering och tre stenstrandområden. Huvudstranden i Cala Moraig är cirka 260 meter lång och 30 meter djup. Cala Moraig har parkering och under sommarmånaderna finns en strandbar (chiringuito) som serverar lätt mat och förfriskningar.

De två andra strandområdena Cala Lleberg och Cala de los Tiestos är endast tillgängliga till sjöss eller genom att ta vandringsleder med utgångspunkter precis ovanför huvudstrandområdet eller i söderna av urbaniseringen strax under utvecklingen av Montecala.

Det finns begränsade faciliteter i Cumbre del Sol, området har en stormarknad, apotek, restaurang, café / bar, strandbar, tennisbanor och ridcenter. För fler faciliteter ligger staden Benitachell 5 minuter med bil, och du kan njuta av staden Moraira och dess sandstränder på bara 10 minuter. Strandområdet Javea Arenal ligger femton minuters bilresa från norra ingången.

För människor som gillar att gå på nordöstra sidan av Cumbre del Sol finns det en naturpark där du kan hitta en väg som så småningom tar dig till Javea strandområdet i Granadella.

För mer erfarna vandrare söder om urbaniseringen kan du hitta de två vandringslederna i Ruta de los Acantilados som leder till Cala Lleberg och Barranco de la Viuda som tar dig genom berget till Moraira i området Arnella strax ovanför strandområdet från El Portet.

I Cumbre del Sol kan du hitta den nybyggda internationella skolan för Laude Lady Elizabeth, en skola med avgifter för inskrivning som undervisar i Storbritanniens utbildningssystem.


Cumbre del Sol är uppdelat i 14 olika bostadsområden där du kan hitta en fastighet att köpa:

 • Aldelfas
 • Begonias
 • Camelias
 • Dalias
 • Encinas
 • Fresnos
 • Girasoles
 • Iris
 • Jazmines
 • Kalmias
 • Liros
 • Magnolias
 • Olivos
 • Palmeras / Montecala

 • De äldsta fastigheterna finns på norra sidan av Cumbre del Sol eftersom det var den första delen som utvecklades. Dessa zoner inkluderar Begonias och Girasoles med båda zonerna som gränsar till det naturliga parkområdet. Inom dessa två zoner kan du hitta fristående villor med privata tomter. De flesta villorna har privata pooler.

  Fresnos gränsar också till det naturliga parkområdet och till havet i det nordöstra hörnet av Cumbre del Sol, det finns en blandning av fastigheter i detta område. Fristående villor med mindre tomter (halvstorlek), vissa av villorna har små privata pooler. Dessutom Fresnos i utvecklingen av Pueblo la Paz som är en samhällsutveckling av lägenheter och radhus med ett centralt gemensamt poolområde. På sidan av Pueblo la Paz finns tennisbanorna och ett kafé / bar som serverar mat och dryck.

  Fastigheter till salu i Begonias, Girasoles och Fresnos har fördelen att kunna gå till stormarknaden.

  Fastigheterna i Dalias och Camelias har god havsutsikt, du kan hitta fristående villor med privata pooler och även lägenheter och duplexlägenheter i de två gemensamma utvecklingen av Pueblo Panorama och Vistamar.

  Avslutningen av norra sidan av Cumbre del Sol är områdena Aldelfas och Camelias. Dessa två zoner har en blandning av fristående villor med pooler och vissa samhällsfastigheter med havsutsikt i komplexet Pueblo la Luz.

  Södra sidan av Cumbre del Sol består av Kalmias, Liros, Olivos, Magnolias och Palmeras / Montecala.

  Kalmias och Magnolias har oberoende villor med pooler och havsutsikt, Liros har både oberoende villor med privata pooler och även den lyxiga lägenhetsutvecklingen Blue Infinity.

  Olivos ligger bredvid havet framför Liros kommersiella centrum där de flesta villorna upptar mindre tomter men i denna zon finns också några lyxiga fastighetsfastigheter.

  Palmeras / Montecala har en blandning av fristående villor på mindre tomter 3 utveckling av lägenheter som delar två centrala gemensamma poolområden.

  Montecala är en utveckling där du kan hitta billigare lägenheter att köpa i Cumbre del Sol.

  Klicka på länken nedan för fullständig information om alla olika typer av lägenheter till salu i Montecala, inom utvecklingen Pueblo Montecala, Jardines de Montecala och Montecala Gardens.

  Läs mer om fastigheter till salu i Montecala  © 2020 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
  design & programming: Mediaelx

  Ask Tabaira Real Estate

  Behöver du hjälp?


  ×
  ×

  Notify me when prices drop

  ×

  Monthly prices

  • 0 €
  • 0 €
  • 0 €
  • 0 €
  • 0 €
  • 0 €
  • 0 €
  • 0 €
  • 0 €
  • 0 €
  • 0 €
  • 0 €
  ×

  Tipsa en vän

  ×

  Skicka egenskaper

  ×

  Begär en återuppringning

  ×

  ×