Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Villa's te koop in Spain

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Villa's te koop in Spain

15 essentiële tips voor het kopen van onroerend goed in Spanje

De Spaanse vastgoedmarkt is goed op de weg naar herstel en buitenlandse kopers zijn weer haasten op te halen de ideale woning. In dit artikel, we'll proberen om u te helpen door het geven u deze nuttige tips.

Onroerend goed, of het nu in het Verenigd Koninkrijk, Spanje, of een ander land, is altijd een zeer grote beslissing, en natuurlijk een serieuze inzet. De kredietcrisis heeft zijn tol op Spanje. Maar het land is nu herstellende en lage onroerend goedprijzen behoren tot de factoren die het aantrekken van de Britse en andere buitenlandse kopers naar Spanje.

U hoeft niet een juridisch expert te zijn om je weg rond de aankoop procedure in Spanje te vinden, maar het is handig om een paar handige tips om te volgen. Handboeken en juridisch advies kunnen vol van de officiële informatie, maar goede tips voor het kopen van een huis in Spanje kan het verschil maken.

Sommige van deze tips voor het kopen van een huis in Spanje lijkt misschien gezond verstand zijn. En ze zijn. Maar in de opwinding van het kopen van een woning heb je verliefd geworden op het is verbazingwekkend hoe snel je je beter oordeel kunnen opschorten. Dus, hou deze tips door uw kant als een kant en klaar referentie, voor het geval dat je in de verleiding om te bezuinigen en laat uw gezond verstand bij de luchthaven.

1. Zet uw financiën op orde.

Als je eenmaal hebt besloten dat u wilt verplaatsen naar Spanje, is het belangrijk om te beginnen met het organiseren van uw financiën meteen. Je nodig hebt om geld in te zamelen voor de aankoop van een onroerend goed, rekening houdend met het kopen van vergoedingen en alle andere kosten die kunnen ontstaan; Dit kan onder meer juridische kosten, registratierechten, makelaar commissie en meer.

2. Wees duidelijk over hoeveel u kunt veroorloven om te besteden.

Het is zo belangrijk om precies te weten hoeveel je kunt veroorloven voordat u een reis te maken naar Spanje aan eigendommen te bekijken. Het laatste wat je wilt doen is verliefd op een pand en vervolgens erachter te komen dat je niet realistisch kunnen veroorloven. Duw niet uw limiet te hoog. Controleer of zorgen voor de extra kosten die er zijn en laat nog 15%, in het algemeen bovenop wat het huis zelf kost.

3. Houd rekening met de valutaschommelingen.

Heel vaak, een koper zal een woning te bekijken en beslissen om te kopen op basis van de GBP / EUR koers van die dag. Zoals tarieven fluctueren met de minuut, tegen de tijd dat ze komen om te voltooien op de aankoop en maken de overdracht, het tarief zou zijn drastisch gedaald.

Dat is de reden waarom wij raden spreken een wisselkantoor specialist om u te helpen het risico van valutaschommelingen te beoordelen en begeleiden u op de beste manieren om jezelf te beschermen en het maximaliseren van uw budget.

4. Onderzoek van de Spaanse koopproces.

Met zo'n grote beslissing aankoop van onroerend goed, in het bijzonder een in een ander land, zal de voorbereiding altijd van het grootste belang. Echter, niet te verzanden in de details. Als je een goede advocaat in dienst dan hoeft u niet te kennen alle ins en outs, maar een algemeen begrip kan nuttig zijn.

5. Denk aan wat precies uw wensen zijn en hoe de woning zal ze nu en in de toekomst dienen.

Spanje heeft een geweldige keuze van locaties en soorten onroerend goed, dus moet je in staat zijn om het huis dat is precies goed voor u en uw familie te vinden. Misschien kun je beginnen met het schrijven op wat je nodig hebt, hoe dicht je wilt zijn om een stad of winkels, of u wilt rijden of niet en hoeveel de kosten zullen zijn.

6. Onderzoek van de gebieden die u wilt met zorg.

Doe wat gedachten samen en beslissen waar en wat voor soort object dat je wilt kopen in Spanje. Het is zo belangrijk dat elk gebied je van het uiterlijk van de te beoordelen en uit te werken precies wat je wilt van uw nieuwe wijk op het gebied van klimaat, de faciliteiten, de bewoners en alles wat belangrijk voor je.

7. Bezoek in het laagseizoen

Het is een goed idee om uw toekomstige buurt te bezoeken in de winter als de zomer. Het weer zal vaak een beetje kouder en de steden een stuk rustiger dan je zou verwachten, en dit geeft je een kans om vertrouwd te raken met alle seizoensgebonden verschillen. In de wintermaanden kunt u ook vinden dat de makelaars hebben meer tijd voor u en leveranciers kunnen bereid zijn om iets lager aanbod te accepteren.

8. Niet onder druk worden gezet.

Moeilijk te verkopen is niet zo evident als vroeger te zijn, maar vergeet niet dat het is een kopersmarkt. Vraag om het pand weer te zien, op verschillende momenten van de dag en op verschillende dagen van de week, als je kunt.

9. niet ondertekenen of betalen alles wat je niet begrijpt.

Het belangrijkste van al onze tips voor het kopen van een woning in Spanje is niet om iets te ondertekenen of niets te betalen totdat u beschikken over een uitgebreide juridische controle uitgevoerd op het terrein en de koopovereenkomst. Dit is zo belangrijk en de mensen gemakkelijk kunnen worden overtuigd dat het niet nodig is.

10. Raadpleeg een onafhankelijke, tweetalige advocaat die u vertrouwt.

Deze tip is misschien wel langs dezelfde lijnen. Investeer in een goede, onafhankelijke advocaat. Het hebben van een onafhankelijke advocaat aan uw zijde, iemand die bekend is met het koopproces in Spanje, is echt belangrijk. Ze zullen werken met je beste belangen in het achterhoofd en in staat om u te adviseren in elke fase zal zijn.

11. Vind de juiste makelaar

Uw makelaar zal een van de belangrijkste mensen om u te helpen op uw eigendom reis, en het is belangrijk om ervoor te zorgen dat u de juiste kiest. Je moet een agent die gespecialiseerd is in de gebieden die u geïnteresseerd bent, wie zal begrijpen uw wensen, en die ervaring in het kopen of verkopen met buitenlanders heeft.

Online onderzoek is nuttig, en zal u een idee van de verschillende opties die u kunt kiezen uit te geven. Als je iemand die al eigendom heeft gekocht in het gebied weten, zien of ze een agent persoonlijk kunnen aanbevelen. Het is zo belangrijk om ervoor te zorgen dat u een makelaar die u vertrouwt; dit zal ervoor zorgen dat u kunt genieten van elke het bekijken trips te maken, bespaart u tijd en geld.

12. Controleer zorgvuldig de toestand van het pand, om hervormingen te plannen.

Als u van plan bent om wijzigingen aan te brengen aan het pand, bedenk dan dat u een bouwvergunning nodig. Het kan niet kijken alsof je doen vanuit andere eigenschappen rond, maar de autoriteiten worden steeds strenger over.

13. Indien u geïnteresseerd bent van het huren terwijl u weg bent, kijk wat je nodig hebt zijn.

Als u van plan bent om te verhuren van uw woning controleren wat de afspraken zijn in de regio waar u koopt. Er zijn grote verschillen tussen de regio's van die waar je weinig anders dan moeten doen om te registreren en die strenge criteria voor verhuur. Laat je niet vangen.

14. Wees niet overhaast in de aankoop als je niet 100% zeker.

Zodra u de aankoop van onroerend goed, een point of no return, waarna er ernstige financiële gevolgen voor back-out zal zijn te bereiken. Niet overhaast in het. Voordat u iets te ondertekenen, zorg ervoor dat u uw advocaat blik over hebben gehad. Sta niet toe dat iemand je onder druk te zetten het ondertekenen zonder due diligence.

15. Vermijd risico als je nodig hebt om geld te verzenden naar uw land.

Wat je ook besluit te doen, kunt u het risico van valutaschommelingen te vermijden door gebruik te maken van een specialist munt product met de naam van een termijncontract. Dit stelt u in staat te vergrendelen in een wisselkoers op het moment dat u zich verbinden tot de aankoop van het onroerend goed, wat betekent dat je geen geld verliezen als de valuta-markten bewegen dramatisch, terwijl de verkoop aan de gang is.

Wanneer het tijd is om de uiteindelijke saldo over naar een woning, kunt u veilig in de wetenschap dat de snelheid (en dus de prijs van het onroerend goed in pond sterling) hetzelfde zal blijven - ongeacht wat de markt doet.

Tabaira Real Estate, vind uw Spaanse villa in de mediterrane kust.

Tabaira Real Estate we zijn makelaars gevestigd in Moraira. Als u wilt kopen huizen aan de Costa Blanca Noord ons vertrouwen. We zijn blij om u van dienst zijn naar de villa van uw dromen te geven aan de zee. Onze villa's zijn gelegen in aantrekkelijke plaatsen zoals Moraira, Benissa, Teulada of Benitachell.

Zeker, als je kijkt naar een plek om de zon en de Middellandse Zee te genieten, nodigen wij u uit om onze woningen te verkennen. Vind je snel de woning die best past bij uw behoeften. Contacteer ons vandaag. We zullen blij zijn tot uw beschikking om de waterkant woning die u verdient te vinden.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×