Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Villor till Salu i Spanien

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Villor till Salu i Spanien

15 Viktiga tips för att köpa fastighet i Spanien

Den spanska fastighetsmarknaden är på god väg att återhämta och utländska köpare än en gång rusar för att plocka upp den perfekta egendom. I den här artikeln, we'll försöker hjälpa dig genom att ge dig dessa användbara tips.

Att köpa egendom, vare sig det är i Storbritannien, Spanien, eller något annat land, är alltid ett mycket stort beslut, och naturligtvis, en seriös satsning. Kreditkrisen tog ut sin rätt på Spanien. Men landet är nu återhämta sig och låga fastighetspriser är några av de faktorer som attraherar de brittiska och andra utländska köpare till Spanien.

Du behöver inte vara en juridisk expert för att hitta vägen runt uppköp förfarandet i Spanien, men det är bra att ha ett par praktiska tips att följa. Handböcker och juridisk rådgivning kan vara full av den officiella informationen men bra tips för att köpa ett hus i Spanien kan göra hela skillnaden.

Några av dessa tips för att köpa ett hus i Spanien kan tyckas vara sunt förnuft. Och de är. Men spänningen i att köpa en fastighet som du har blivit förälskad i det är förvånande hur snabbt du kan stänga av ditt bättre vetande. Så, hålla dessa tips vid din sida som en klar referens, ifall du är frestad att slarva och lämna ditt sunda förnuft på flygplatsen.

1. Sätt din ekonomi i ordning.

När du har bestämt att du vill flytta till Spanien, är det viktigt att börja organisera din ekonomi direkt. Du kommer att behöva samla in pengar för inköp av en fastighet, med beaktande av att köpa avgifter och andra kostnader som kan uppstå; Detta skulle kunna omfatta juridiska kostnader, registreringsavgifter, fastighetsmäklare provision och mer.

2. Var tydlig med hur mycket du har råd att spendera.

Det är så viktigt att veta exakt hur mycket du har råd innan du gör en resa över till Spanien för att se fastigheten. Det sista du vill göra är att bli kär i en fastighet och sedan ta reda på att du inte är realistiskt råd. Inte driva din gräns för högt. Se till att du ta hänsyn till de extra kostnader som det kan vara och låta ytterligare 15%, i allmänhet, på toppen av vad huset kostar själv.

3. Ta hänsyn till valutafluktuationer.

Mycket ofta en köpare kommer att visa en fastighet och bestämmer sig för att köpa baseras på GBP / EUR av den dagen. Som fluktuerar per minut, när de kommer att avsluta på köpet och göra överföringen, priset kan ha sjunkit dramatiskt.

Det är anledningen till att vi rekommenderar talar till en valutaväxling specialist för att hjälpa dig att bedöma risken för valutakursförändringar och guida dig om de bästa sätten att skydda dig själv och maximera din budget.

4. Forskning den spanska köpprocessen.

Med ett sådant stort beslut som köper egendom, särskilt ett i ett annat land, kommer preparatet alltid att vara av största vikt. Men inte få alltför kört fast i detalj. Om du anställer en bra advokat då du inte behöver känna alla konster och knep, men en allmän förståelse kan vara användbart.

5. Tänk på exakt vad dina behov är och hur fastigheten kommer att tjäna dem nu och i framtiden.

Spanien har ett underbart val av platser och fastighetstyper, så du bör kunna hitta hem som passar just dig och din familj. Kanske kan du börja skriva ner vad du behöver, hur nära du vill vara en stad eller affärer, om du vill köra eller inte och hur mycket omkostnader kommer att bli.

6. Forsknings de områden du vill med omsorg.

Sätta vissa tankar tillsammans och bestämma var och vilken typ av egendom som du vill köpa i Spanien. Det är så viktigt att bedöma varje område du gillar utseendet på och räkna ut exakt vad det är du vill från din nya stadsdel i fråga om klimat, anläggningar, boende och annat viktigt för dig.

7. Besök i lågsäsong

Det är en bra idé att besöka din blivande kvarter i vintern samt på sommaren. Vädret är ofta lite kallare och städerna en mycket tystare än du förväntar dig, och det ger dig en chans att bekanta dig med alla säsongsmässiga skillnader. Under vintermånaderna kan du också att mäklarna har mer tid för dig och leverantörer kan vara villiga att acceptera något lägre anbud.

8. Inte sättas under press.

Hard sell är inte lika uppenbart som det brukade vara, men kom ihåg att det är en köparens marknad. Be att få se egenskapen igen, vid olika tider på dagen och på olika dagar i veckan, om du kan.

9. INTE BLI eller betala något du inte förstår.

Viktigast av alla våra tips för att köpa en fastighet i Spanien är inte underteckna något eller betala något förrän du har haft en omfattande rättslig kontroll som utförs på fastigheten och köpekontraktet. Detta är så viktigt och folk kan lätt övertygad om att det inte är nödvändigt.

10. Consult en oberoende, tvåspråkig advokat som du litar på.

Detta tips är kanske i samma riktning. Investera i en bra, oberoende advokat. Att ha en oberoende advokat på din sida, någon som är bekant med köpprocessen i Spanien, är verkligen viktigt. De kommer att arbeta med dina bästa intressen i åtanke och kommer att kunna ge dig råd i alla led.

11. Hitta rätt fastighetsmäklare

Din mäklare kommer att vara en av de viktigaste personerna för att hjälpa dig på din egendom resa, och det är viktigt att se till att du valde rätta. Du behöver en agent som specialiserat sig på de områden som du är intresserad av, som kommer att förstå dina exakta krav, och som har erfarenhet av att köpa eller sälja med utlänningar.

Forska på nätet är bra, och kommer att ge dig en uppfattning om de olika alternativ som du kan välja mellan. Om du känner någon som redan har köpt fastighet i området, se om de kan rekommendera en agent personligen. Det är så viktigt att se till att du har en fastighetsmäklare som du litar på, detta kommer att se till att du kan göra det mesta av alla visningsresor, vilket sparar både tid och pengar.

12. Kontrollera noggrant fastighetens skick i syfte att planera reformer.

Om du planerar att göra ändringar i fastigheten, kom ihåg att du behöver bygglov. Det kanske inte ser ut som om du gör från andra egenskaper runt men myndigheterna blir striktare om detta.

13. Om du är intresserad av att hyra medan du är borta, kolla vad du behöver.

Om du planerar att hyra ut din bostad kontroll vad arrangemangen är i den region där du köper. Det finns stora skillnader mellan regioner från de där du måste göra lite annat än att registrera sig och de som har strikta kriterier för uthyrning. Inte fastna ut.

14. Inte rusade in köpet om du inte är 100% säker.

När du köper fastigheten, når du en punkt utan återvändo, varefter det kommer att bli allvarliga budgetkonsekvenser backa ut. Stressa inte in i den. Innan du registrerar något, vara säker på att du har haft din advokat ser över det. Låt inte någon att pressa dig att underteckna utan due diligence.

15. Undvik risk om du behöver skicka pengar från ditt land.

Vad du än väljer att göra, kan du undvika risken för valutakursförändringar genom att använda en specialist valuta produkt som kallas ett terminskontrakt. Detta gör att du kan låsa in en växelkurs vid den tid du förbinder sig att köpa fastigheten, vilket innebär att du kommer inte att förlora några pengar om valutamarknaderna rör sig dramatiskt medan försäljningen pågår.

När det är dags att överföra det slutliga saldot för en fastighet, kan du vara trygg i vetskapen att hastigheten (och därmed priset på fastigheten i pund) förblir densamma - oavsett vad marknaden gör.

Tabaira Real Estate, hitta din spanska fastighet i Medelhavskusten.

Tabaira Real Estate vi är fastighetsmäklare baserade i Moraira. Om du vill köpa hem i Costa Blanca North lita på oss. Vi är glada att vara till din tjänst för att ge villan av dina drömmar vid havet. Våra villor är belägna i attraktiva platser som Moraira, Benissa, Teulada eller Benitachell.

Visst, om du letar efter en plats att njuta av solen och Medelhavet, inbjuder vi dig att utforska våra fastigheter. Du hittar lätt den egendom som bäst passar dina behov. Kontakta oss idag. Vi kommer att vara glad över att vara till ditt förfogande för att hitta vattnet hem du förtjänar.© 2020 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×