Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Villor till salu i Pla del Mar - Moraira

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Villor till salu i Pla del Mar - Moraira

Kan du tänka dig att njuta av en utsökt juice av nypressad apelsiner medan du kopplar av i din villas solarium? Nu kan du få dina drömmar att bli sanna. Besök våra villor till salu i Pla del Mar - Moraira.

Moraira är en underbar plats att bo hela året eftersom den har en genomsnittlig temperatur på 20 grader per år. Dessutom skiner solen mer än trehundra dagar om året.

Med dessa väderförhållanden kan du njuta av dina favoritaktiviteter utomhus.

Moraira erbjuder dig möjlighet att välja mellan olika stränder och vikar av olika kvaliteter. Vissa är lämpliga för övning av olika vattensporter. Andra, att koppla av i sin gyllene sand och njuta av det varma vattnet.


Vi erbjuder dig extraordinära villor till salu i Pla del Mar - Moraira

Våra fantastiska villor till salu i Pla del Mar - Moraira har en privat tomt med en underbar pool omgiven av ett solarium område där du kan koppla av medan du njuter av den oöverträffade utsikten över Medelhavet.

De har också ett stort trädgårdsområde bredvid grillen. Kan du tänka dig nära sommarkvällar med din familj och njuta av en utsökt grill?

Naturligtvis är våra lyxiga villor byggda i enlighet med gällande byggregler. För detta ändamål har första kvalitetsmaterial använts. De har stora fönster med dubbla rutor som låter solljus till alla rum.

Ditt kök är fullt möblerat och har innovativa apparater som underlättar hushållsarbeten.


Villor till salu i Pla del Mar - Moraira, en dröm till hands

Kom i kontakt med oss och vi kommer att visa dig de olika egenskaperna hos våra villor till salu i Pla del Mar - Moraira.

Du kommer att bli förvånad över vår professionalism och godkänd av många års erfarenhet inom fastighetsbranschen. Vi kommer att delta i dig personligen, nära och entusiastiskt.

Vi erbjuder dig flera kontaktkanaler, så du kan använda den som är mest bekväm för dig. Du kan följa oss på sociala nätverk för att känna till vår bana. Du kan skicka oss kontaktformuläret som visas på webben eller skicka ett mail till info@tabairarealestate.com och vi svarar dig så snart som möjligt.

Men om du väljer att träffa oss personligen, besök vårt kontor på Calle Iglesia, 4 - Moraira 03724 (Alicante) Spanien.

Om du ringer oss via telefon (+34) 965 744 179 svarar vi dig på ditt språk så att du inte har problem med översättningen.


Villa till salu i Pla del Mar - Moraira

Har du någonsin velat bo i Medelhavsområdet i Spanien? Ta en titt på villorna till salu i Pla del Mar - Moraira för en överlägsen livsstil och nu har du möjlighet att investera i en förstklassig fastighet i hjärtat av Costa Blanca i Alicante! Med den kan du göra dina dagar mycket mer attraktiva och spännande.

 • Föreställ dig bara de många möjligheter du kommer att ha till hands:
 • Spela golf på golfklubben Ifach Golf Club.
 • Att besöka Calpe, Benidorm, Jávea eller Alicante kommer att vara extremt bekvämt och snabbt.
 • Njut av pubar med bra musik och läckra cocktails i omgivningarna.
 • Bli medlem i elitklubben Club Náutico Moraira och dra nytta av dess fördelar.
 • Ge dig ut på vandringsleder som Los Miradores som löper längs kusten.
 • Dykning i de kristallklara vattnen i El Portet, Les Platgetes, Cap Blanc eller L'Andragó-vikarna.

Moraira är ett befolkningscentrum som tillhör Teulada. Området ligger intill Medelhavet och erbjuder en av de mest privilegierade kustlinjerna på Costa Blanca. Det finns många stränder med kristallklart vatten, gyllene sand och klippiga reliefer. Från Tabaira Real Estate bjuder vi in dig att besöka utsiktspunkterna i Moraira för att titta på solnedgången med din familj.


Vill du köpa villor till salu i Pla del Mar - Moraira? Ta en titt på de fastigheter nära havet som vi har till dig

Vill du veta hur det är att bo i Moraira? Det bästa alternativet för att göra det till verklighet är att investera i villor till salu i Pla del Mar - Moraira och få ett andra hem på Costa Blanca.

Detta bostadsområde har en stor prestige bakom sig, särskilt för utlänningar. Dess närhet till havet gör det perfekt för de mest attraktiva panoramautsikterna över Medelhavet. Nära våra fastigheter ligger Club Nautico Moraira och dess fiskehamn. Även restauranger, barer, pubar och stormarknader, alla nära de fastigheter vi erbjuder.

Få högsta kvalitet på bostäder av högsta kvalitet! Tänk på att din livskvalitet beror på vilken typ av fastighet du köper. Våra är helt exklusiva, nybyggda och med modern design. Kan du tänka dig att din familj kan njuta av en härlig pool under sommardagarna? Det kommer bara att vara möjligt med villor från Tabaira Real Estate.


Funderar du på att investera i villor till salu i Pla del Mar - Moraira? Vi hjälper dig genom att erbjuda dig exklusiva tjänster

Är du intresserad av att investera i villor till salu i Pla del Mar - Moraira? Vår kunskap om Moraira är omfattande. Tabaira Real Estate har funnits på fastighetsmarknaden sedan 2005. All vår erfarenhet har lett till att vi har de mest förberedda fastighetsmäklarna i området. De ger varje kund ett omfattande stöd, närhet, säkerhet och allt de behöver.

Tror du att det är allt? När du köper din villa hos oss får du automatiskt tillgång till många tjänster som kan underlätta din vistelse i Spanien. Kontakta oss för mer information:

 • Nummer: +34 965 744 179
 • Skype: tabairarealestate1
 • E-post: info@tabairarealestate.com
 • Kontor: Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanien


© 2023 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×
ONLINE VIEWINGS