Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Villor till salu i Pla del Mar - Moraira

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Villor till salu i Pla del Mar - Moraira

Kan du tänka dig att njuta av en utsökt juice av nypressad apelsiner medan du kopplar av i din villas solarium? Nu kan du få dina drömmar att bli sanna. Besök våra villor till salu i Pla del Mar - Moraira.

Moraira är en underbar plats att bo hela året eftersom den har en genomsnittlig temperatur på 20 grader per år. Dessutom skiner solen mer än trehundra dagar om året.

Med dessa väderförhållanden kan du njuta av dina favoritaktiviteter utomhus.

Moraira erbjuder dig möjlighet att välja mellan olika stränder och vikar av olika kvaliteter. Vissa är lämpliga för övning av olika vattensporter. Andra, att koppla av i sin gyllene sand och njuta av det varma vattnet.


Vi erbjuder dig extraordinära villor till salu i Pla del Mar - Moraira

Våra fantastiska villor till salu i Pla del Mar - Moraira har en privat tomt med en underbar pool omgiven av ett solarium område där du kan koppla av medan du njuter av den oöverträffade utsikten över Medelhavet.

De har också ett stort trädgårdsområde bredvid grillen. Kan du tänka dig nära sommarkvällar med din familj och njuta av en utsökt grill?

Naturligtvis är våra lyxiga villor byggda i enlighet med gällande byggregler. För detta ändamål har första kvalitetsmaterial använts. De har stora fönster med dubbla rutor som låter solljus till alla rum.

Ditt kök är fullt möblerat och har innovativa apparater som underlättar hushållsarbeten.


Villor till salu i Pla del Mar - Moraira, en dröm till hands

Kom i kontakt med oss och vi kommer att visa dig de olika egenskaperna hos våra villor till salu i Pla del Mar - Moraira.

Du kommer att bli förvånad över vår professionalism och godkänd av många års erfarenhet inom fastighetsbranschen. Vi kommer att delta i dig personligen, nära och entusiastiskt.

Vi erbjuder dig flera kontaktkanaler, så du kan använda den som är mest bekväm för dig. Du kan följa oss på sociala nätverk för att känna till vår bana. Du kan skicka oss kontaktformuläret som visas på webben eller skicka ett mail till info@tabairarealestate.com och vi svarar dig så snart som möjligt.

Men om du väljer att träffa oss personligen, besök vårt kontor på Calle Iglesia, 4 - Moraira 03724 (Alicante) Spanien.

Om du ringer oss via telefon (+34) 965 744 179 svarar vi dig på ditt språk så att du inte har problem med översättningen.© 2020 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×