Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Woningen te koop in Sabatera-Moraira

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Woningen te koop in Sabatera-Moraira

Als u overweegt om een onroerend goed investering aan de Costa Blanca te doen, raden wij een van onze huizen te koop aan in Sabatera-Moraira.

La Sabatera is een stedelijke kern van Moraira, waar vrede en rust wordt ingeademd. Plaats bij uitstek zonnig, ideaal voor gezinsvakanties en geniet van alle voordelen die de Spaanse Levante biedt.

Moraira biedt u prachtige plaatsen om te bezoeken en uit te rusten. Immense baaien met een turkooisblauwe zee, of stranden met zacht zand die aanzetten tot wandelen en afleiding.

Sta jezelf toe te rusten in een rustige omgeving zoals La Sabatera, waar je kunt genieten van alle gemakken die nodig zijn voor je welzijn.


Wij raden een van onze huizen te koop in Sabatera-Moraira aan omdat ...

We zijn in een selecte woonomgeving, in principe gebouwd met uitzonderlijke high-end villa's, wat overeenkomt met de geselecteerde buurt waarvan je een deel zult zijn.

Ze zijn gebouwd in verschillende stijlen, zowel modern als traditioneler, en passen in een omgeving zonder gelijke, zodat u kunt kiezen op basis van uw voorkeuren.

De materialen van topkwaliteit, samen met de constructie van bijgebouwen van huizen zoals de indrukwekkende zwembaden of de kronkelige tuinen vol met bomen, maken onze panden de beste optie om te kopen.

Houd ook rekening met de opties die de omgeving biedt, omdat Moraira is uitgerust met alle benodigde services, zodat u kunt genieten van nautische sporten of outdoor-activiteiten.

Het is ook belangrijk om de goede communicatie met de nabijgelegen stedelijke centra te benadrukken, of zelfs met de belangrijkste steden van de Valenciaanse Gemeenschap, evenals de nabijheid met hun luchthavens.


Hoe koop je een van onze huizen te koop in Sabatera-Moraira?

Als u besluit om een van onze huizen te koop in Sabatera-Moraira te kopen, zullen we u helpen met alle verwerking

Het onroerend goed Tabaira Real Estate heeft een zeer professioneel team dat u graag bijstaat in hun moderne kantoren en al die problemen oplost die zich voordoen. Vergeet de zorgen die de aankoop van onroerend goed met zich mee kan brengen. We communiceren in de hoofdtalen, zodat u geen communicatieproblemen hebt.

Moraira heeft andere urbanisaties waar u onroerend goed kunt vinden om te kopen, zoek op: Moraira Villas te koop

Je kunt ons volgen via sociale netwerken. We kunnen ook via Skype chatten (tabairarealestate1) of gewoon contact met ons opnemen via e-mail info@tabairarealestate.com of bel (+34) 965 744 179.

Als u ons liever persoonlijk bezoekt, zijn onze kantoren gevestigd aan de Calle Iglesia, nº 4 - Moraira (Alicante) - C.P. 03724. - Spanje.


Woningen te koop in Sabatera Moraira

Ondanks de bouw van woningen te koop in Sabatera Moraira, is deze urbanisatie, net als de hele stad Moraira, erin geslaagd om haar milieuwaarde te behouden en haar bevoorrechte natuurlijke omgeving in stand te houden. Deze charmante mediterrane gemeente heeft 8 kilometer kustlijn die het een grote attractie maken door zijn 7 stranden van fijn goudkleurig zand in de omgeving van de stad. U kunt er stranden van verschillende stijlen ontdekken en ervan genieten, afhankelijk van waar u op dat moment zin in hebt: toeristische stranden, stranden met weinig verkeer en semi-ongerepte stranden die opvallen door hun netheid en de kwaliteit van hun water. Hierdoor zijn ze door de Europese Unie onderscheiden met de Blauwe Vlag. Moraira beschikt ook over een elegante jachthaven, ideaal om te flaneren of te kijken terwijl u geniet van een zeevruchtenschotel in een topklasse restaurant.

Moraira wordt ook gekenmerkt door zijn rijke culturele erfgoed met verschillende historische monumenten en culturele bezienswaardigheden zoals de Cap d'Or Toren of het Kasteel. De uitstekende ligging laat u niet alleen genieten van een leven aan zee en omgeven door de natuur, maar u kunt ook gemakkelijk en snel toegang krijgen tot andere emblematische gebieden van de Costa Blanca Noord, zoals Calpe, Javea, Altea of Benidorm.


Laat u fascineren door onze luxe eigendommen te koop in Sabatera Moraira

Vind hier de beste eigendommen te koop in Sabatera Moraira. Onze nieuwe en tweedehandse eigendommen zijn perfect geïntegreerd in het midden van de natuur en sommigen van hen hebben uitzicht op zee.

Een van onze meest gewilde eigenschappen zijn onze luxe villa's, sommige in traditionele stijl met balustrades op de gevels en roodachtige daken en anderen in moderne stijl met witte gevels en rechte lijnen. U kunt villa's vinden met 2, 3 of 4 slaapkamers, geschikt voor alle soorten mensen. Onze luxueuze eigendommen bevinden zich in private en beveiligde zones die 24 uur per dag bewaakt worden en sommige hebben een tennisbaan en verschillende zwembadzones omringd door gazons en prachtige tuinen. Moraira Sport is een van de meest exclusieve complexen in de urbanisatie La Sabatera waar onze woningen zich bevinden, op loopafstand van commerciële gebieden met allerlei diensten (restaurants, winkels, bars, etc.).


Wij helpen u om het proces van het kopen van een van onze eigendommen te koop in Sabatera Moraira te versnellen

Al bijna 20 jaar helpen wij onze klanten bij het vinden van het perfecte onroerend goed te koop in Sabatera Moraira. Onze gepersonaliseerde en kwaliteitsvolle diensten hebben ons in staat gesteld om het droomhuis van een groot internationaal publiek te vinden. Als u makelaars aan de Costa Blanca nodig heeft die uw taal spreken en u een gemakkelijke en comfortabele aankoopservice kunnen bieden, neem dan contact op met ons makelaarskantoor Tabaira om u over elk aspect te adviseren:

  • Bel ons op: +34 965 744 179
  • Maak een internationaal Skype-gesprek met de gebruiker: tabairarealestate1
  • Stuur ons een e-mail naar: info@tabairarealestate.com
  • Bezoek onze fysieke kantoren op: Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanje


Woningen te koop in Sabatera Moraira

Van Tabaira Real Estate willen wij u kennis laten maken met dit wooncomplex waar alle huizen echte herenhuizen zijn! De woningen te koop in Sabatera Moraira bieden u een ideale plek om uw dagen op een rustige manier door te brengen. De woningen bevinden zich op natuurlijke uitkijkpunten die u een uniek uitzicht bieden op de stad en de Middellandse Zee. Met tot 320 zonnige dagen per jaar heeft u bovendien altijd een onbelemmerd panoramisch uitzicht in al zijn pracht.

Hoe gemakkelijk is het om in de wijk La Sabatera in Moraira te wonen? Het is echt niet moeilijk om je aan te passen aan het mediterrane leven aan de Costa Blanca. De plaatselijke gastronomie en culturele evenementen helpen u de dagen met meer vermaak door te brengen. In feite moet u weten dat de diensten en voorzieningen er in overvloed zijn. Op iets meer dan een kilometer afstand heeft u toegang tot het centrum van Moraira. Hier vindt u de Moraira Yacht Club, de zeehaven, de beroemdste restaurants, interessante monumenten en groene ruimtes.

U kunt op elk moment van het jaar naar Moraira reizen! De winters in dit deel van Spanje zijn zacht en de zomers zijn verfrissend dankzij de zeebries. Het microklimaat van de Costa Blanca is ongeëvenaard in de rest van Spanje en Europa. De inwoners brengen hun dagen door met het genieten van de fijne zandbaaien en het kristalheldere water van de kust. De baai van L'Andragó is bekroond met de Blauwe Vlag en is een van de belangrijkste milieus in de provincie Alicante.


Bekijk onze koopwoningen in Sabatera Moraira met exclusieve kenmerken!

Weet u wat u kunt vinden in onze koopwoningen in Sabatera Moraira? In elk van hen vindt u unieke en exclusieve kwaliteiten. Het openbare aanbod dat we hebben bestaat alleen uit hoogwaardige woningen. Als u een veeleisend persoon bent en geen genoegen neemt met het conventionele, dan zijn deze woningen ideaal voor u.

Bekijk hun meest opvallende kenmerken:

  • Comfort en gemak in het interieur van elke woning.
  • Hun gemeenschappelijke ruimtes zijn zeer praktisch, want ze zijn ontworpen om elke hoek optimaal te benutten.
  • In hen bent u dicht bij steden aan de Costa Blanca zoals La Marina, Torrevieja of Guardamar del Segura.
  • Zeer heldere en opvallende kleuren in gevels met een grote moderniteit.
  • Rechte lijnen en grote ramen in overvloed in de woningen, waardoor moderne ontwerpen ontstaan.


In Tabaira bieden wij al 18 jaar onroerend goed te koop aan in Sabatera Moraira

Nu kunt u onroerend goed te koop kopen in Sabatera-Moraira! Onze 18 jaar verkoop van eigendommen in het Moraira gebied maakt ons echte experts in het gebied. Als U de professionele hulp nodig heeft van een uniek meertalig en multidisciplinair team, dan zijn wij de juiste mensen voor U.

Weet U hoe complex het is om in Spanje te kopen zonder onze hulp? Zonder de nodige ondersteuning zult u nooit de zekerheid hebben die wij u bieden. Profiteer van deze investeringsmogelijkheid met onze luxe huizen, bungalows, villa's en appartementen.

Wilt u meer informatie over Moravit, La Cometa, Pla del Mar, Sabatera, El Portet of San Jaime? Neem dan nu contact met ons op:

  • Nummer: +34 965 744 179
  • Skype: tabairarealestate1
  • E-mail: info@tabairarealestate.com
  • Kantoren: Calle Iglesia, 4 - 03724 Moraira (Alicante) Spanje


© 2024 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×
ONLINE VIEWINGS