Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Huizen te koop in Spain

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.
Geen woningen gevonden welke voldoen aan uw zoektocht.
Belangrijkste regels te volgen bij het kopen van onroerend goed in Spanje

Als je de regels die in dit artikel vindt u veilig te kopen in Spanje zijn opgenomen te volgen, en zal waarschijnlijk beloond worden met een eigenschap die niet alleen een veilige investering zal zijn, maar ook een eigenschap die u kunnen voorzien van echte vreugde.

Spaans onroerend goed is in prijs drastisch gedaald. Sinds 2007 zijn de prijzen gedaald met ongeveer 35% -50% - en dus de terugkeer waarde van onroerend goed om rond het niveau van 2004. Hoewel dit is verschrikkelijk nieuws voor de Spaanse onroerend goed verkopers, biedt een fantastische kans voor iedereen die denkt aan het kopen van een vakantiehuis of permanente woning in Spanje.

Op dit moment, het kopen van een woning in Spanje is veilig en gemakkelijk. Het enige stuk van advies kunnen wij u uit in de volgende richtlijnen.

1. Denk nooit dat het kopen van een woning in Spanje impliceert hetzelfde proces als in uw eigen land.

EU-wetgeving niet identiek is in alle EU-lid-staten, dus niet naar Spanje te denken dat de manier waarop dingen worden gedaan in het Verenigd Koninkrijk en Denemarken komen, bijvoorbeeld, is hetzelfde voor Spanje. Wetten vergelijkbaar zijn, maar niet hetzelfde. Dus wees veel voorzichtiger dan u in uw eigen land zou zijn: triple controleren alles, en zijn sceptisch en ongelovige totdat elk aspect van uw beoogde woning (zoals de wettigheid en potentiële verplichtingen) wordt categorisch bewezen dat uw tevredenheid (schriftelijk!) .

2. Begrijp een schets van de Spaanse Property Law.

De aanduidingen "urbanizado" "volledig urbanizado" en "suelo rústico" te definiëren (voor een groot deel) de aard van de woning die u van plan bent om te kopen, en of het pand is waarschijnlijk legaal en vrij van mogelijke staat opgelegde verplichtingen te zijn. U moet het onderscheid tussen deze begrippen.

"Urbanizado is de term die grond in Spanje waarop legaal op te bouwen afhankelijk van het verkrijgen van een bouwvergunning en met inachtneming van de desbetreffende verordening beschrijft. "Urbanizado land" zal normaal gesproken (maar niet altijd) een complete infrastructuur van opgemaakt wegen met trottoirs, straatverlichting, watervoorziening, riolering en electriciteit.

Volledig urbanizado is wanneer alle infrastructuurwerken zijn voltooid (die je anders misschien moet betalen voor!).

Landelijk betekent landbouwgrond, en als land in deze categorie valt, zijn er zeer aanzienlijke beperkingen die beperken wat kan en niet kan worden gebouwd, en de omvang van wat er kan worden gebouwd.

3. Gebruik altijd een advocaat die u vertrouwt.

Het is verbazingwekkend hoe veel mensen niet een advocaat voor hun aankoop van Spaans onroerend goed te gebruiken, en in plaats daarvan gebruik maken van een makelaar of andere onbevoegde persoon. Deze manier van handelen kan verwoestende gevolgen hebben.

Besteed tijd en moeite om een goede advocaat te vinden en nooit, nooit toestaan dat overdrachtskosten voor u gedaan worden door iedereen, maar uw advocaat. Bovendien, zorg ervoor dat uw advocaat heeft alle van de volgende kenmerken, namelijk dat hij / zij is: volledig onafhankelijk (van de verkoper, ontwikkelaar en agent enz.), Spreekt uw taal vloeiend, een specialist eigendomsoverdracht advocaat, en volledig gekwalificeerd met hoge verzekering burgerlijke aansprakelijkheid (check this!).

Tot slot krijgen altijd alle adviezen en verzekeringen van uw advocaat als u uw voorgestelde woning schriftelijk.

4. NOOIT SCHRIJF wat dan ook op elk gewenst moment, voor iedereen, tenzij het document in kwestie volledig en naar behoren in uw taal vertaald en is het uitdrukkelijk zijn goedgekeurd door uw advocaat.

Dit lijkt vanzelfsprekend, maar de mensen herhaaldelijk documenten te ondertekenen zonder volledig te begrijpen van hun betekenis. Dus altijd, altijd naar uw advocaat of het document is een overeenkomst met uw makelaar (wat kan leiden tot zeer ernstig, 'verborgen' kosten!) Of een verkoper.

5. Gebruik altijd een Landmeter om uw Spaanse woning onderzoek voordat betalen helemaal niets voor.

Nogmaals, het is verbazingwekkend hoe weinig mensen gebruik maken van een gebouw landmeter voorafgaand aan het kopen van een Spaanse woning. Hoewel het zeker niet gebruikelijk om deze diensten in Spanje te werven, is het nog steeds aanbevolen dat u dit doet, ondanks wat mensen die je kunnen vertellen.

Onnodig te zeggen, de lange bezitsboom in Spanje heeft geleid tot vele variaties van kwaliteit objectbouw. Terwijl sommige gebouw is van de hoogste normen, is dit gepaard gegaan met een aantal zeer slecht en sub-standaard gebouw, dat je een poging om te voorkomen dat ten koste van alles moeten maken!

Vreemd genoeg heeft het beroep van gebouw landmeten zoals begrepen in het Verenigd Koninkrijk niet bestaan in Spanje. Echter, er zijn een aantal echt uitstekende UK volledig gekwalificeerd gebouw experts in Spanje, die een goede en strenge gebouw survey zal ondernemen. Gebruik één - maar zorg ervoor dat hij volledig gekwalificeerd, en heeft geldige verzekering een enquête in Spanje te ondernemen.

6. Never Fall Into de fout te denken dat uw makelaar is uw "vriend".

Verwar nooit uw relatie met een makelaar, en nooit laat hem betrokken bij de eigendomsoverdracht van het voorgenomen eigendom. Elk middel is een verkoper met één doel en dat is om een verkoopcommissie krijgen. Dit laatste kan zeer hoog zijn in Spanje (tot 18 procent!), En dus vormen een belangrijke bron van inkomsten die kunnen leiden tot de agent het verkrijgen van een zeer aanzienlijke som geld. Inderdaad, kan uw verkoop vertegenwoordigen, in de verkoop commissie aan de betrokken agent meer dan een gemiddelde Spaanse salaris.

Dus, ga dan naar objectieve professionals (zoals advocaten en landmeters), voor alle adviezen en onderzoeken.

7. Zorg ervoor dat de woning die u geïnteresseerd bent in heeft waterleiding, elektriciteit en telefoon vaste lijn.

Elke Spaanse villa in een urbanizado gebied moet waterleiding, elektriciteit en telefoon vaste lijn (met ADSL beschikbaar) te hebben. Als de eigenschap dat niet doet - dan zeer op hun hoede, als uw beoogde woning niet echt urbanizado kunnen zijn; en, als dat het geval is, kan het nooit worden aangesloten op deze diensten - ongeacht wat uw agent of de verkoper kan claimen.

8. Koop altijd met het oog op het doorverkopen van uw voorgenomen Property.

Op een gegeven moment zul je dit doet, dus voorstellen bij de beoordeling van de woning die u wilt kopen wat obstakels zou kunnen bestaan om andere kopers als je komt om het te verkopen. Bijna per definitie, elke aankoop van onroerend goed in het buitenland kan niet voor altijd, of het nu voor een vakantie of bestemd zijn voor permanente bewoning.

Dus, op zoek naar obstakels die zou 'uit te schakelen' toekomstige kopers.

9. Locatie is altijd de sleutel.

Kies uw locatie zeer zorgvuldig, vooral als je het kopen van een woning voor permanente bewoning in Spanje. Wees op uw hoede over het invoeren van een expat 'ghetto' (maar duur), zorg niet te ver van de 'beschaving' te leven, en pas op voor zijn 'suckered' in het kopen van een mooie eigenschap, want het heeft een prachtig uitzicht van een glinsterende zee. Immers, eigenschappen zijn immobiel, en full-time leven in Spanje vereist een locatie die u zal voorzien van 'leven': mensen, een gemeenschap en de nabijheid van diensten en voorzieningen.

10. Een koopje eigendom is niet hetzelfde als een goede waarde Property.

De Spaanse vastgoedmarkt crash heeft geresulteerd in een groot aantal woningen dat te koop, waarvan sommige zijn nu geprijsd adembenemend laag. Echter, niet betoverd worden door de lage prijzen. Er is altijd een goede reden waarom een woning heeft een zeer lage prijs, en dit kan, want het is een zeer gebrekkig pand. Dus het vinden van de objectieve reden voor de prijs alvorens te kopen, en zijn sceptisch over-goedkope woningen.

Vind Uw Spaanse woning met Tabaira Real Estate.

Bij Tabaira Real Estate ons eigendom experts helpen u uw perfecte Spaanse woning of u op zoek bent naar luxe eerste lijn woningen, villa's met zwembaden, appartementen in Moraira, onroerend goed in Benissa vinden, finca's en landhuizen, hebben we de markt een aantal van de meest wenselijke eigenschappen in Moraira en de omliggende gebieden.

Wij nodigen u uit om de catalogus van de eigenschappen van onze website te verkennen. Vind je snel de woning die het beste past bij uw behoeften. Neem contact met ons vandaag.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×