Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Fastigheter till salu i Spanien

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.
No properties found that match your search.
Huvud regler att följa när man köper fastighet i Spanien

Om du följer de regler som finns i den här artikeln du kommer att köpa ett säkert sätt i Spanien, och kommer troligen att belönas med en egenskap som inte bara kommer att vara en säker investering, men också en egenskap som kan ge dig verklig glädje.

Spanska fastighetsmarknaden har sjunkit i pris radikalt. Sedan 2007 har priserna sjunkit med cirka 35% -50% - alltså återfastighetsvärden till cirka 2004 nivåer. Även om detta är fruktansvärda nyheter för spanska fastighets säljare, ger det en fantastisk möjlighet för alla som funderar på att köpa ett fritidshus eller permanent fastighet i Spanien.

För närvarande köper en fastighet i Spanien är säker och lätt. Den enda råd vi kan ge dig består i följande riktlinjer.

1. Fundera aldrig om att köpa en fastighet i Spanien innebär samma process som i ditt eget land.

EU-lagstiftningen är inte identisk i alla EU-medlemsstater, så kom inte till Spanien tänker att hur saker och ting görs i Storbritannien och Danmark, till exempel, är densamma för Spanien. Lagar kan vara liknande, men inte samma. Så mycket mer försiktig än du skulle vara i ditt eget land: triple kontrollera allt, och vara skeptiska och inte tro tills varje aspekt av din avsedda egendom (såsom dess laglighet och potentiella skulder) är kategoriskt visat sig din tillfredsställelse (skriftligen!) .

2. Förstå en översikt över spanska Property Law.

Beteckningarna "urbanizado" "helt urbanizado" och "suelo Rústico" definiera (till stor del) vilken typ av egendom som du tänker köpa, och om fastigheten är sannolikt att vara laglig och fri från eventuella stats infördes skulder. Du måste förstå skillnaden mellan dessa begrepp.

"Urbanizado är den term som beskriver mark i Spanien, på vilken är lagligt att bygga motiv att få bygglov och följa den aktuella förordningen. "Urbanizado land" normalt (men inte alltid) har en komplett infrastruktur består vägar med trottoarer, gatubelysning, vattenförsörjning, elnätet dränering och elnätet el.

Fullt Urbanizado är när alla infrastrukturarbeten har slutförts (som du annars kan behöva betala för!).

Rural betyder jordbruksmark, och om marken faller i denna kategori finns mycket betydande begränsningar som begränsar vad som kan och inte byggas, och storleken på vad som kan konstrueras.

3. Använd alltid en advokat du litar på.

Det är häpnadsväckande hur många människor som inte använder en advokat för sina inköp av spanska fastigheter, och i stället använda en mäklare eller annan okvalificerad person. Detta tillvägagångssätt kan få förödande konsekvenser.

Spendera tid och ansträngning för att hitta en utmärkt advokat och aldrig någonsin tillåta någon överlåtelsehandlingar göras för dig med någon annan än din advokat. Dessutom alltid se till att din advokat har alla följande egenskaper, nämligen att han / hon är: helt oberoende (av säljaren, utvecklare och agent etc.), talar ditt språk flytande, specialist överlåtelsehandlingar advokat, och fullt kvalificerad med höga försäkringar tjänsteansvar (kontrollera detta!).

Slutligen, alltid få alla råd och försäkringar från din advokat att din föreslagna egendom skriftligen.

4. SKAPA ALDRIG något som helst när som helst för någon om dokument fråga har fullständigt och korrekt satts till ditt språk och har uttryckligen har godkänts av din advokat.

Detta kan tyckas självklart, men människor upprepade gånger underteckna dokument utan att helt förstå deras innebörd. Så alltid, alltid gå till din advokat om dokumentet är ett avtal med din fastighetsmäklare (vissa kan leda till mycket allvarliga, "dolda" avgifter!) Eller en säljare.

5. Använd alltid en Byggnadsingenjör att kartlägga din spanska Property Innan betala något alls för det.

Återigen, det är fantastiskt hur få människor använder en byggnad besiktningsman innan du köper en spansk egendom. Det är visserligen inte vanligt att värva dessa tjänster i Spanien, är det fortfarande rekommenderas att du gör det, trots vad människor kan berätta för dig.

Naturligtvis har den långa fastighetsboomen i Spanien ledde till många variationer av kvalitet i materiella konstruktion. Medan vissa Byggnaden har av högsta standard, har detta motsvarats av några mycket fattiga och undermåliga byggnad, som du bör göra ett försök att undvika till varje pris!

Märkligt nog, inte existerar yrket att bygga mätning som förstås i Storbritannien i Spanien. Men det finns några riktigt bra brittiska fullt kvalificerade bygg inspektörer i Spanien som kommer att göra en korrekt och rigoröst byggnad undersökning. Använd en - men se till att han är fullt kvalificerad och har giltig försäkring för att genomföra en undersökning i Spanien.

6. Fall aldrig in misstaget att tro att din fastighetsmäklare är Din "vän".

Förväxla aldrig din relation med en fastighetsmäklare, och aldrig låta honom delta i överlåtelsehandlingar på din avsedd egendom. Varje agent är en säljare med ett mål, och det är att få en försäljningsprovision. Det senare kan vara mycket hög i Spanien (upp till 18 procent!), Och så att du representerar en viktig inkomstkälla som kan leda till agenten att få en mycket stor summa pengar. I själva verket kan din försäljning representera, i försäljningsprovisioner till den berörda agent, mer än en genomsnittlig spanska lön.

Så vänder objektiva yrkesverksamma (såsom advokater och lantmätare), för alla råd och utredningar.

7. Kontrollera att den egendom som du är intresserad av Har Mains vatten, el och telefon mark linje.

Varje spanska fastighet i ett Urbanizado område bör ha huvud vatten, el och telefon mark linje (med ADSL tillgänglig). Om fastigheten inte - då vara mycket försiktig, eftersom din avsedd egendom inte riktigt kan vara Urbanizado; och, om så är fallet, det kan aldrig vara ansluten till dessa tjänster - oavsett vad din agent eller säljaren kan hävda.

8. Köp alltid med syfte att sälja din Avsedd egendom.

Vid något skede kommer du att göra detta, så föreställa sig vid bedömningen av egendom som du vill köpa vilka hinder kan finnas till andra köpare när du kommer att sälja den. Nästan per definition, egendom inköp utomlands kan inte vara för evigt, oavsett om det är för en semester eller är avsedda för permanent boende.

Så, leta efter hinder som skulle "stänga framtida köpare.

9. Plats är alltid nyckeln.

Välj din plats mycket noggrant, särskilt om du köper en fastighet för permanent boende i Spanien. Var försiktig om hur du anger en expat "getto" (dock dyrt), se till att inte leva alltför långt från "civilisationen", och akta oss för att "suckered" att köpa en ganska egenskapen eftersom det har vacker utsikt över en glittrande hav. När allt kommer omkring, egenskaper är orörliga, och heltid liv i Spanien kräver en plats som ger dig med "liv": människor, en gemenskap och närhet till service och faciliteter.

10. Fynd Property är inte samma sak som ett bra värde Property.

Den spanska fastighetskrasch har resulterat i ett stort antal fastigheter vara till salu, varav några är nu prissatta hisnande låg. Men inte bli hänförd av låga priser. Det finns alltid en bra anledning till varför en fastighet har ett mycket lågt pris, och detta kan bero på att det är en djupt felaktig egendom. Så ta reda på sakliga skäl för sin prissättning innan du köper, och vara skeptisk till över billig egenskaper.

Hitta din spanska egendom med Tabaira Real Estate.

På Tabaira Real Estate våra fastighetsexperter är hjälper dig att hitta din perfekta spanska egendom oavsett om du letar efter lyx första linjeegenskaperna, villor med pooler, lägenheter i Moraira, egendom i Benissa, fincas och herrgårdar, marknadsför vi några av de mest eftertraktade egenskaper i Moraira och omgivande områden.

Vi inbjuder dig att utforska katalogen av egenskaperna hos vår hemsida. Du hittar lätt den egendom som bäst passar dina behov. Kontakta oss idag.© 2020 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×