Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Hus till salu i Spanien

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Hus till salu i Spanien

Complete Guide att köpa fastighet i Spanien

Till slutet av 2015, det genomsnittliga priset på ett hem förblev 28% under priserna i början av 2008, med priserna i trendigare turistområden så mycket som 70% under sin topp. Som sagt, marknaden visar tecken på liv, vilket innebär detta kan också vara ett bra tillfälle att investera i spanska fastigheter.

Nu är en bra tid att köpa fastigheter i Medelhavskusten i Spanien om du letar efter ett fritidshus eller planerar en permanent flytta. Oavsett eller dina skäl för att köpa, kommer du vill vara säker på att du göra massor av forskning och anställa pålitliga medel för att se till att du hittar den egenskap som du vill till bästa möjliga pris. I det här inlägget visar vi dig hur processen fungerar.

1. Tänk på varför du köper.

Du kommer att leta efter olika saker beroende på om du köper fastighet som:

1. En investering som du kommer att hyra ut.

Att köpa som en investering innebär att du kommer att leta efter fastigheter som ökar i värde och som kan ge hyresintäkter. Vanligtvis innebär det att du kommer att vara bäst av att köpa på semester hotspots som kuster och öar, eller i stora städer som Barcelona, Valencia och Madrid. Även land hem har ökat i värde på senare tid, kan investera i landet bli svårt eftersom det kan vara svårt att hitta folk att hantera din egendom.

2. Ett fritidshus, eller att leva i permanent.

I detta fall kommer du vill ha ett hem som är lätt att låsa och lämna. Du vill inte att tillbringa hela året behandlar ett hem som du tillbringar bara några veckor på. Lägenheter och villor i utvecklingen är i allmänhet det bästa alternativet för detta, eftersom de grunder kommer att vårdas och närvaron av grannar kommer att bidra till att hålla din egendom säker. Att köpa i populära turistområden kommer också att göra din egendom lättare att hyra om du vill tjäna inkomst när du inte använder den.

3. ett permanent hem.

Du kommer att vilja leta efter ett hem och region som passar din budget och ger livskvalitet du önskar när det gäller lokal infrastruktur, anläggningar och tillgänglighet. Så även om du längtar efter ett land hem, kan det inte vara rimligt om du också vill vara nära butiker och andra expats. Du kommer också måste ta hänsyn till lokala skolor om du har barn, och tillgång (TGV och flygplatser) om du vill resa eller underhålla gästerna.

2. Tänk på fördelar som olika regioner Spanien Ger för en köpare.

Den region som är rätt för dig är ett subjektivt beslut. Det bästa sättet att begränsa där du kanske vill leva är genom att forska olika områden uttömmande. Använda Internet, tidningar och böcker med anknytning till inköp av bostäder i Spanien. Var noga med att forskning:

-Den Fastighetsmarknaden i området. Om du köper som en investering, kommer du vill undvika områden med sjunkande värden.

-Den Typ av vardagslivet i området.

-De Nackdelar och risker i det området. Är det isolerade? Är skatter relativt hög jämfört med andra områden? Är det tillräckligt utvecklade för din smak?

-Lawyers Och agenter som du kan arbeta med under ditt köp.

3. Välj bland de viktigaste destinationer om du vill bo nära kusten.

Du kanske letar efter sol, sand och expat gemenskap sydöstra kust, eller föredrar ett lugnt lantligt område i inlandet. Var noga med att undersöka regionerna noga, och sedan besöka de områden du tycker låter lovande innan du börjar söka efter objekt på allvar.

De viktigaste områdena rekommenderar vi dig om du letar efter vackra stränder och blomstrande expat samhällen är följande:

Costa Blanca North.

Sträckan från Gandia till Alicante, är den allmänt erkända skiljelinjen mellan norra och södra Costa Blanca. Den norra delen har påverkats mindre av storskalig turism än i söder. Det finns en stor variation av vackra långa sandstränder, berg, grönskande dalar, vita byar, moderna orter och flera fina golfbanor. Du kan utöva vattensporter, besöka kulturskatter, gamla kyrkor, delta i festligheterna och njuta av den underbara mat och vinkultur. Här hittar du Denia, Jaeva, Benissa, Calpe, Jalon, La Nucia och Moraira.

Costa Blanca Söder.

Costa Blanca South har ett underbart klimat med 320 soldagar om året och en medeltemperatur på 19 grader Celsius. Det finns miles av sandstränder, fantastiska golfbanor och större turistområden med biografer och stadens puls. Men du hittar också små genuina spanska byar och intressanta arkeologiska lämningar.

4. Besök området.

Det bästa sättet att göra detta är att hyra för några månader i det område du funderar på. Om detta inte är möjligt, inte ens en vecka tillägnad utforska regionen och prata med utlänningar om deras erfarenheter kan vara enormt bra. Var noga med att behandla detta som en undersökningsgrupp, inte ett fritidshus. Ditt mål är att få en känsla för det dagliga livet och för att möta de människor som du kommer att arbeta med att köpa egendom.

5. Hitta rätt boende.

I detta skede är det obligatoriskt att fastställa hur mycket du har råd. Försök att få ekonomin i ordning och undersöka en inteckning. Du kommer att behöva göra detta i förväg så att du kan agera snabbt när du hittar den egendom som du vill.

Då kommer det också att bli nödvändigt att välja vilken typ av fastighets passar med din budget och dina behov.

Slutligen måste du överväga samt beredskap för den egendom som du letar efter i Spanien. Det finns olika regler och skatter i Spanien, beroende på om du köper:

En Befintlig egendom

Dessa egenskaper är i allmänhet säkrare investeringar, eftersom du inte behöver oroa sig för huruvida de kommer att slutföras. Skatter upon köpet är också i allmänhet lägre. Dock bör du vara beredd att spendera pengar på reparationer och uppdateringar, särskilt i kök och badrum.

En ny Build Property

Detta är den dyraste typen av egendom, även om det nyligen frodas konstruktion i Spanien har lett till en marknad med alltför många hem och inte tillräckligt köpare, att få ner priset. De största fördelarna är att till skillnad från med off-planen egenskaper, du vet exakt vad du får, och till skillnad från med följe egenskaper kommer du inte att göra någon ombyggnad.

En off-Plan Egenskap

Detta är egendom som planerna har slutförts och godkänts av lokala myndigheter, men för vilken konstruktion ännu inte har avslutats. Fördelen är att jämfört med färdigställda nya egenskaper, bör du få en rabatt på 10% till 20% rabatt på det aktuella marknadspriset.

Å andra sidan, måste du lita på planer och din fantasi; du kommer inte att se själva fastigheten du har köpt tills den är klar. Och måste du vänta en och en halv år eller mer att röra sig i, om allt går smidigt. Det är viktigt att du väljer en etablerad, tillförlitlig utvecklare för att snabbt, kvalitet konstruktion, och att man gör en grundlig inspektion för att lokalisera konstruktionsproblem innan du slutför försäljningen.

6. Besök Egenskaper du är intresserad av.

Du kommer att vilja besöka fastigheten för att se till att du gillar både hemmet och det område där den är belägen. Om det finns en befintlig struktur, överväga att anlita en fastighet inspektör att gå igenom byggnaden med dig. Ta noga del av eventuella reparationer eller ombyggnad du kommer att behöva göra. Om du köper utanför planen, vara noga med att noga överväga de planer och slutför schema och tala med både utvecklare och lokalbefolkningen att se till att du arbetar med ett pålitligt företag.

För att uppnå alla dessa, är det lämpligt att överväga möjligheten att boka en visningsresa.

7. viktigaste aspekterna när du redan köper fastigheten.

Komma åt dokumenten behöver inrättas. Det är bäst att ställa dessa saker i förväg för att spara pengar.

-Fiscal Nummer eller N.I.E (numero de Identificación de extranjeros) - Detta är ditt identifikationsnummer av skatteskäl i Spanien. Det kan erhållas av dig eller en agent i Spanien och tar två till sex veckor att förvärva.

-Utländska Exchange-konto - Om dina pengar är i en annan valuta än euro, måste du köpa euro. Med hjälp av en valuta mäklare är den i särklass billigaste sättet att göra det, och kan spara tusentals. Kontakta en i förväg så att du får den bästa räntan på din transaktion.

-Insurance - Om du använder en spansk inteckning, långivaren kommer hjälpa till att ordna försäkring. Annars måste du köpa din egen försäkring genom ett spanskt företag.

-Bank Konto - De flesta säljare kommer endast emot checkar dragna på spanska banker, så du behöver ett lokalt konto. Om du har tagit ut en spansk inteckning, är det enklast att öppna ett konto hos den bank som lånat dig pengarna. Annars vara noga med att diskutera transaktionsavgifter för internationella överföringar innan du öppnar ett konto.

-Få En translator- Om du inte är flytande spanska, bör du vara säker på att du har alla kontrakt och juridiska dokument översätts till engelska av en oberoende översättare. Du vill vara 100% säker på att du förstår hela innehållet i vad du registrerar. Du hittar en lista över ackrediterade översättare på webbplatsen för det spanska utrikesministeriet.

-Negotiate Alltid den upphandlande Arbetet med att sänka priset så mycket som möjligt. De delar av det pris som du kan förhandla beror på vilken typ av egendom som du köper. Återigen, om du inte är flytande i spanska är det lämpligt att anlita en advokat som kan hjälpa dig med förhandlingarna. Du kommer att ha en advokat som är flytande i engelska och spanska, och som specialiserat sig på spanska mark lag.

Tabaira Fastigheter, Fastighetsmäklare att köpa fastigheten av dina drömmar i Spanien.

I Tabaira Real Estate, vi är mäklare som erbjuder ett professionellt och etiskt överleva om du funderar på att köpa eller sälja egendom i Spanien. Vi är specialiserade på att finna egendom inom Moraira, Benissa, Javea och Benitachell. Vår omfattande portfölj innehåller över 900 fastigheter, mark, villor, lägenheter, hus på landet och kommersiella lokaler till salu i norra Costa Blanca.

Vi erbjuder heltäckande fastighetstjänster, så att vi alltid råda dig om alla administrativa och förvaltningsförfaranden. I den osannolika händelsen du inte hittar det du söker, kontakta oss. Vi står till ert förfogande för att hitta den lyxfastighet som bäst passar dina önskemål.© 2020 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×