Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Moraira lägenheter till salu

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Moraira lägenheter till salu

7 anser att tänka på när man köper en återförsäljning Property

När du köper en återförsäljning egendom, är det viktigt att överväga vissa aspekter som kommer att undvika eventuella problem för dig i framtiden. I denna artikel ger vi 7 tips.

En av de viktigaste besluten när vi har beslutat att köpa en fastighet i Spanien är om det är nytt eller en återförsäljning. Det finns ett brett utbud av återförsäljning egendom i Costa Blanca Norr, och om det är något som fångar uppmärksamheten hos dessa egenskaper, är det utan tvekan dess pris. I den här artikeln kommer vi att granska sju aspekter att tänka på när du funderar på att köpa en återförsäljning egendom.

1. Kontrollera fastighetens skick.

När man tittar på en återförsäljning egendom, att du tittar noggrant på alla aspekter av huset, inklusive yttre finish, inre yta, för att se om det finns några skador som kan casued av sprickor eller fuktig. Kontroll av el arbete, fönstren öppna och stänga ordentligt och andra detaljer är viktiga när de fattar beslut om att köpa en fastighet. Se till att rummet storlekar och livsrum matchar beskrivningen du har fått. Dessutom har jag fan förlängning lagts till fastigheten eller några reformer, sedan se till att pappersarbete är tillgänglig som ska kontrolleras.

2. Be grannarna.

Att ha en snabb chatt med grannarna kan ibland vara en ovärderlig övning. Ibland kan en fastighet är alltför billigt för en anledning att kanske det blir några extra pengar som behövs för att spenderas på fastigheten eller det finns ett problem med det. Denna information bör vara kända innan det är för sent.

3. Gå till fastighetsregistret.

Det är viktigt att närma fastighetsregistret för att få viktiga uppgifter om ägande och eventuella avgifter / skulder som kan vara kopplade till fastigheten. En Nota Simple är det dokument som ger all denna information. Nota Simple kan innehålla många överraskningar som är värt att veta innan du köper fastigheten. Detta är något som du kan göra eller din advokat kan hjälpa till med.

4. Tala med gemenskapen Ägar.

Du bör kontrollera att ägaren av fastigheten har betalat sina samhälls fee's och är aktuell, annars kunde de skulder röra på dig som köpare. Återigen kommer din advokat att kunna hjälpa till att kontrollera detta innan färdigställandet.

5. Kontrollera informationen om årliga betalningar inom rådhuset.

Varje år husägare måste betala en årlig skatt som kallas SUMA eller IBI. Om du funderar på att köpa en återförsäljning egendom måste du kontrollera om denna skatt har betalats. Du kan få denna information på Rådhuset eller be säljaren för mottagande av den sista utbetalningen. Ur juridisk aspekt, kommer din advokat även kunna kontrollera detta.

6. Om behöver en inteckning, kontrollera att du kan få en innan du köper en fastighet.

Om du behöver finansiering för att hjälpa dig med inköp, innan du gör någon betalning, se till att banken har på förhand godkänt inteckning ansökan. Detta kommer att förhindra onödigt lidande om du hittar den egendom som du gillar och sedan inte kan få lånet.

7. Förstå de finansiella kostnaderna för att köpa en fastighet i Spanien.

När du köper en återförsäljning egendom, måste du betala en rad skatter och fee's velat priset av fastigheten, som omfattar IVA (moms), notarie fee's, Land Registry fee's och även kontrollera fastighetsvärdet. Tydligt förstå de ytterligare rättegångskostnader innan du betala en deposition på en fastighet kan igen, spara några onödiga problem framåt.© 2020 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×