Hier vind je Spaanse villa
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH
Wil je meer zoekopties? Probeer ONZE ADVANCED SEARCH

Moraira onroerend goed te koop

Woningen te koop in Costa Blanca & Villas in Moraira113/5000

Ontdek de beste eigenschappen, huizen, villa's en appartementen in Moraira, Benitachell en andere gebieden van de Costa Blanca.

Moraira onroerend goed te koop

Dingen om rekening te houden bij het kopen van nieuwbouw woningen in Spanje

In Spanje, de bouwer blijft eigenaar totdat het onroerend goed is voltooid. Het is pas wanneer de nodige certificaten van de afwerking van gebouwen (fin de Obra) en van eerste ingebruikneming (primer ocupacion) zijn uitgegeven, dat de eigendomstitel van de verkoop kan worden afgerond en de verkoop notariële. De koper is geen eigenaar van een deel van het onroerend goed, totdat de verkoop is afgerond.

Bij het kopen van een nieuw te bouwen woning in Spanje, zal er een contrato de compraventa zijn, maar dit zal een "promissory contract" voor de aankoop in de toekomst, wanneer de bouw is voltooid zijn. Dit contract zal normaal gesproken voor voorschotten (pagos adelantados). Dit is aanvaardbaar, zolang het contract voorziet ook in de garantie (vereist door de wet 57/68) voor de terugkeer van geld betaalde, die normaal gesproken door middel van een bankgarantie ondersteund door een band die de bouwer heeft gedeponeerd (aval bancario), of een verzekering (garantia de seguro).

In geval van niet-uitvoering, heeft de koper recht onder de Spaanse bescherming van de consument om de terugkeer van al het geld tijdens de bouw, vermeerderd met rente betaald. Het is een wettelijke eis dat bouwers / ontwikkelaars onder een dergelijke garantie (certificado de garantia) in hun contracten die specifiek voorziet in de terugkeer van alle betaalde geld plus rente. De aannemer mag de koper in rekening brengen voor het verstrekken van deze garantie.

Belangrijkste verschillen tussen het proces in het Verenigd Koninkrijk en Spanje

Het grote verschil ten opzichte van het systeem in het Verenigd Koninkrijk is dat, zoals u niet de eigenschap bezit, kun je niet een hypotheek te regelen voor de financiering van deze voorschotten.

Normaal gesproken, bouwers in Spanje te verkrijgen hypothecaire financiering voor het project van hun bank. Wanneer de eigenschap verkoop wordt afgerond en het project opgedeeld in de afzonderlijke parcelas, heeft de koper het recht om "subrogeren" (dat wil zeggen de plaats van) de bouwer in de hypotheek voor zijn specifieke plot. De koper moet een toepassing vergelijkbaar met die voor een nieuwe hypotheek af te ronden, en gaan door een soortgelijk proces van goedkeuring. Indien de koper vraagt om een grotere lening dan die beschikbaar zijn door subrogación, zou dit worden behandeld door de kredietgever als een aparte tweede hypotheek.

Pre-contract Controles je moet doen.

Omdat je koopt van een ontwikkelaar, is het nog belangrijker de relevante "pre-contract" controles uit te voeren; in het bijzonder, moet je nog steeds:

1. Bewijs dat de ontwikkelaar heeft de eigenaar van het land - die u nodig heeft om zijn eigendomstitel zien.

2. Controleer of er geen uitstaande leningen - je nodig hebt om een nota eenvoudig te verkrijgen.

3. Zorg ervoor dat de ontwikkelaar zijn IBI heeft betaald - je nodig hebt om inkomsten te zien.

4. Zorg voor een Certificación catastral en controleer of het plan parcial om ervoor te zorgen dat de urbanización zelf is geregistreerd en om te controleren of het goed is zoals hiervoor beschreven voor jou.

5. Neem contact op met de Urbanismo, de stedenbouwkundige bureau, om ervoor te zorgen dat de ontwikkeling ligt in een gebied gezoneerd voor de bouw en dat een bouwvergunning is verleend, en dat er geen andere ontwikkelingen in de omgeving gepland die van invloed kunnen uw nieuwe woning.

6. Controleer of de bouwer een Licencia de Obra (bouwvergunning) heeft verkregen.

7. Controleer dat hij een Certificado de Fin de Obra (Completion Certificate), en een Licencia de Primer ocupacion (Licence van eerste ingebruikneming) heeft verkregen. Als het gebouw nog niet is voltooid, zorg ervoor dat het contract is voorzien van een garantie van de ontwikkelaar dat hij zal krijgen en betalen voor deze certificaten, en biedt boetes als deze te laat worden geleverd.

Vind uw nieuwbouw luxe stijl met Tabaira Real Estate.

Bij Tabaira Real Estate zullen ons eigendom experts u helpen uw perfecte Spaanse woning of u op zoek bent naar luxe eerste lijn woningen, beste nieuwbouw villa's in Moraira, villa's met zwembaden, appartementen in Moraira, onroerend goed in Benissa, finca's en landhuizen te vinden, hebben we de markt een aantal van de meest wenselijke eigenschappen in Moraira en de omliggende gebieden.

Wij nodigen u uit om de catalogus van de eigenschappen van onze website te verkennen. Vind je snel de woning die het beste past bij uw behoeften. Neem contact met ons vandaag.© 2020 Tabaira Real EstateLegaalPrivacySite MapVerkochte eigenschappen
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Heb je hulp nodig?


×
×

Verwittig mij als de prijs daalt

×

Maandelijkse prijzen

×

Zend naar een vriend

×

Stuur woningen

×

Vraag een terugroepactie aan

×

×