Hitta din spanska Property
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning
Behöver du mer sökalternativ? Använd vår Avancerade sökning

Moraira Nybyggnation Fastigheter till salu

Fastigheter till salu i Costa Blanca & Villas i Moraira

Oppdag de beste eiendommene, husene, villaene og leilighetene i Moraira, Benitachell og andre områder av Costa Blanca.

Moraira Nybyggnation Fastigheter till salu

Saker att ta hänsyn till när man köper nybyggda fastigheter i Spanien

I Spanien, behåller byggaren ägande tills fastigheten är färdigställd. Det är först när de nödvändiga certifikat för slutbehandling av byggnader (fin de obra) och första inflyttning (primer Yrke) har utfärdats, att escritura för försäljning kan slutföras och försäljning notarie. Köparen äger inte någon del av fastigheten tills försäljningen är klar.

När du köper en ny build fastighet i Spanien, kommer det att finnas en contrato de Compraventa, men detta kommer att vara en "skuld kontrakt" för inköp i framtiden, när byggnaden är färdig. Detta kontrakt kommer normalt ge förskottsbetalningar (Pagos adelantado). Detta är acceptabelt, så länge som avtalet ger också garanti (krävs enligt lag 57/68) för återlämnande av några pengar betalas, vilket är normalt genom en bankgaranti backas upp av en bindning som byggaren har deponerat (aval bancario) eller en försäkring (garantia de seguro).

I händelse av icke-fullbordande, har köparen rätt enligt den spanska konsumentskydd till avkastningen av alla pengar som betalats ut under konstruktion plus ränta. Det är ett rättsligt krav som byggare / utvecklare införa en sådan garanti (certificado de garantia) i deras avtal som specifikt föreskrivs för återvändande av alla pengar som betalats plus ränta. Byggmästaren kan inte debitera köparen för att tillhandahålla denna garanti.

De viktigaste skillnaderna mellan processen i Storbritannien och Spanien

Den stora skillnaden jämfört med det system i Storbritannien är att eftersom du inte äger fastigheten, kan du inte ordna en inteckning för att finansiera dessa förskottsbetalningar.

Normalt byggare i Spanien få inteckning finansiering för projektet från sin bank. När fastighetsförsäljningen är avslutad, och projektet delas upp i enskilda Parcelas har köparen rätt att "subrogate" (dvs ersätta) byggaren i inteckning för sin jordlott. Köparen måste fylla i en ansökan som liknar den för en ny inteckning, och gå igenom en liknande godkännandeprocess. Om köparen kräver ett större lån än vad som finns genom subrogation, skulle behandlas av långivaren som en separat topplån.

Pre-kontrakt Kontroller du måste göra.

Eftersom du köper från en utvecklare, är det ännu viktigare att genomföra de relevanta "pre-kontrakt" kontroller; i synnerhet, fortfarande måste du:

1. Bevisa att utvecklaren inte äger marken - du behöver för att se hans escritura.

2. Kontrollera att det inte finns några utestående lån - du behöver för att få en Nota enkel.

3. Se till att utvecklaren har betalat sin IBI - du behöver se kvitton.

4. Skaffa en certificación catastral och kontrollera planen parcial att säkerställa att urbanización sig registreras och för att kontrollera att fastigheten är som beskrivs för dig.

5. Kontrollera med Urban, stadsplaneringskontoret, för att säkerställa att utvecklingen är i ett område planlagd för att bygga och att bygglov har beviljats, och att det inte finns några andra utvecklingar planerade i närheten som kan påverka din nya fastighet.

6. Kontrollera att byggaren har fått en Licencia de Obra (Bygglov).

7. Kontrollera att han har fått en Certificado de Fin de Obra (Slutförande Certificate), och en Licencia de Primer Yrke (licens för första inflyttning). Om byggnaden ännu inte är klar, se till att avtalet innehåller en garanti från utvecklaren att han kommer att få och betala för dessa certifikat, och ger påföljder om dessa levereras sent.

Hitta ditt nya build lyxfastighet med Tabaira Real Estate.

På Tabaira Real Estate våra fastighetsexperter kommer att hjälpa dig att hitta din perfekta spanska egendom oavsett om du letar efter lyx första linjeegenskaperna, bästa nybyggda villor i Moraira, med pooler, lägenheter i Moraira, egendom i Benissa, Fincas och herrgårdar, marknadsför vi några av de mest eftertraktade egenskaper i Moraira och omgivande områden.

Vi inbjuder dig att utforska katalogen av egenskaperna hos vår hemsida. Du hittar lätt den egendom som bäst passar dina behov. Kontakta oss idag.© 2020 Tabaira Real EstatelegalPrivacyWeb MapSålda fastigheter
design & programming: Mediaelx

Ask Tabaira Real Estate

Behöver du hjälp?


×
×

Notify me when prices drop

×

Monthly prices

 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
 • 0 €
×

Tipsa en vän

×

Skicka egenskaper

×

Begär en återuppringning

×

×